In Memoriam Jan Veger

In Memoriam  Jan Veger

Dinsdag 30 juli kwam het heel onverwachte einde aan het leven van een gepassioneerde golfer.

Vele leden zullen dat als een grote schok hebben ervaren, zeker ook gezien de gezondheidstoestand van zijn vrouw Els. Jan was immers een bekende speler, die heel veel op onze baan te vinden was. Steeds bezig om zijn spel te verbeteren. Onvermoeibaar en geconcentreerd.

Gedurende een lange reeks van jaren heeft hij onze club op een voortreffelijke wijze vertegenwoordigd in de golfcompetitie.

Hij heeft op veel banen gespeeld en kende heel veel mensen.

Zelf kende ik Jan al heel lang, hij heeft mij in de jaren zeventig talloze malen voorzien van brandstof voor mijn auto, toen hij nog eigenaar was van zijn bedrijf aan de doorgaande straat in Lonneker. Daarom ook was hij in zijn woonplaats een heel bekende figuur.

Bij de uitdagen van het SeniorenConvent was Jan ook van de partij. Vele mooie herinneringen aan hem tijdens deze dagen zullen de deelnemers aan deze dagen altijd bijblijven.

Vanaf deze plaats willen we – en ik denk dat ik dat namens heel veel leden mag schrijven- zijn lieve vrouw Els, zijn dochter Marlies en Daan heel veel sterkte toewensen.

We hopen dat de wetenschap dat Jan een geliefde clubgenoot was, voor hen een troost mag zijn in deze heel moeilijke tijd.

In Jan hebben we een trouw lid verloren. We zullen zijn bekende verschijning op de baan heel erg missen.

 

Henk van der Vegt