In memoriam Annie Egberts

In memoriam Annie Egberts

Afgelopen woensdag 9 augustus is Annie Egberts – Schlepers op veel te vroege leeftijd van ons heengegaan.
 
 
Annie was een vrouw uit duizenden, altijd vrolijk, optimistisch en hard werkend. Een enorm positieve golfvriendin die altijd klaar stond voor iedereen. Voor haar twee zonen, schoondochters en kleinkinderen. Maar ook voor vrienden, familie, motorliefhebbers en andere golfers.
 
In 2017 kreeg Annie de boodschap dat ze een lymfoom had, dat zich uitte door een zwelling in de nek. Er volgden verschillende behandelingen waardoor ze weer opknapte en ze verder kon met haar leven. Dit was echter niet van lange duur.
In januari 2020 sloeg het noodlot wederom toe. Ze was samen met Ben in haar geliefde Spanje op de camping, toen ze erg ziek werd. In Denia kwam ze in het ziekenhuis te liggen. Ook dat kwam ze te boven, mede door haar enorme wilskracht en doorzettingsvermogen.
 
Ze kon weer golfen en speelde al snel weer competitie, waarbij alle dames uit haar team, in de bus van Annie naar de andere golfbanen gingen.
Wanneer je vroeg hoe het met haar ging, was het standaard antwoord; GOED.
 
Annie heeft alles uit haar te korte leven gehaald, dit ondanks alle tegenslagen.
Vrijdagochtend 4 augustus meldde ze zich af voor het wekelijkse gezellige rondje golfen, ze voelde zich niet goed. Niets voor Annie! Het is volgens ons gegaan zoals ze wilde, er stiekem tussenuit piepen, zonder veel bombarie.
 
Wij glimlachen op ’t Sybrook even naar boven. We weten niet of je dat kunt zien, maar willen dat zo graag geloven en we nemen genoegen met misschien.
 
 
Wij wensen Ben, de kinderen en kleinkinderen véél sterkte met dit grote verlies.

 
Annie, rust zacht.
Jolanda Nijhuis