HRC op bezoek bij GC Driene

HRC op bezoek bij GC Driene

Op vrijdag 9 juni heeft de Handicap & Regelcommissie een externe baananalyse (lees: gezellig golfuitje) op de golfbaan van Driene uitgevoerd. Om de onderlinge samenwerking en elkaar eens ergens anders te ontmoeten dan op vergaderingen hebben we een rondje op de (lastige) baan van onze naaste buren gespeeld. Bestuurstechnisch vallen de verschillende disciplines Baancommissie, Introductiecommissie, Handicap en Regels allen onder de HRC.

Helaas was Willem van der Niet vanwege een blessure niet in staat mee te spelen maar was wel aanwezig om van het door het bestuur aangeboden kopje koffie te genieten. Alleen Louis Tielens was in staat een redelijke partij golf neer te zetten, bij de anderen was het te wisselvallig. De Baaninspectie werd door Bart Swalue wel heel letterlijk genomen door te toetsen of de bunkers van Driene wel Buggyproof zijn.

Aansluitend hebben we gezellig een hapje gegeten en waren allen van mening dat het een zeer geslaagde inspectie is geweest. We hebben ons voorgenomen volgend jaar een andere baan te zullen toetsen.