Hoor wie klopt daar…?

Hoor wie klopt daar…?

Zondag 27 november, 10.00 uur en vol verwachting klopt het hart van alle jongste jeugdspelertjes. Iedereen is weer blij om te golfen, maar uiteindelijk is iedereen nog het meest blij om na de wedstrijd Sinterklaas te ontmoeten.
Er is een 4-holes wedstrijd voor de kinderen die nog maar net met golf begonnen zijn en een 9 holes wedstrijd voor de meer geoefende jeugdspeler.
Duidelijk is dat de kinderen graag naar sinterklaas willen, want de wedstrijd loopt verrassend genoeg heel erg goed door. Om stipt half 1 is iedereen weer terug en wordt sinterklaas met een mooi gezang ingehaald.

Maar wat is dit nu? Sinterklaas is zonder zwarte piet gekomen!! Hoe kan dat?
Sinterklaas heeft hier een heel eenvoudig antwoord op. Het was gewoon even nodig. img_5612Er wordt de laatste tijd zoveel over die zwarte pieten gezeurd. Bovendien had hij nog maar één pietje beschikbaar en die was zo ontzettend langzaam en zo snel moe, dat dit pietje voor straf niet mee mocht. Maar sinterklaas zou sinterklaas niet zijn als dit probleem niet zou worden opgelost. Sint heeft dit keer witte assistentie-Piet Leonie meegenomen. En dit witte pietje heeft ook nog eens een zak vol met overheerlijke pepernoten voor alle kinderen.
Gelukkig heeft Sint zijn huiswerk goed gemaakt en weet hij precies van alle kinderen wat ze het afgelopen jaar hebben uitgespookt. Duidelijk is in ieder geval dat alle kinderen het afgelopen jaar goed geoefend hebben met golf, want er is weer prima gescoord.
Na het noemen van alle winnaars gaat sint er weer snel vandoor. Hij heeft nog een drukke dag en moet zelfs de baan nog in om alle deelnemers van de sinterklaaswedstrijd een lekker kopje chocolademelk te brengen.

Met complimenten aan de wedstrijdorganisatie van Henny Swalue volgen hier de namen van de prijswinnaars:

4 holes:

Groep1: Mick, Floris en Petter                               18 slagen

Groep2: Gijs Hoogerhuis, Jip en Sebastian        21 slagen

Groep3: Mats, Jort en Pepijn                                25 slagen

Groep 4: Max en Gijs Eenink                                27 slagen9 holes:

Groep 1: Wout,Gijs en Sven in ’t Veld                  50 slagen

Groep 2: Pien, Aimee, Luuk en Cas                      50 slagen       

Groep 3: Senne, Lars en Sven Varvik                  64 slagen    

De liedjeswedstrijd is gewonnen door de groep van Gijs, Jip en Sebastian.

Tweede werd de groep van Wout, Gijs en Sven.

img_5611