Hoogwegtbeker in voorjaarszon

De familie Hoogwegt is eigenaar van Het Rijk Golfbanen en de wedstrijd om de Hoogwegtbeker wordt op alle banen van Het Rijk Golfbanen (Nijmegen, Nunspeet, Margraten en  ’t Sybrook) gespeeld.

Deze officiële openingswedstrijd van het golfseizoen trok op ’t Sybrook 90 (!) deelnemers, een ouderwets volle bak. Onder de deelnemers waren ook Marjolein en Bruno Steggerda – Hoogwegt en algemeen directeur Hans Blaauw en zijn echtgenote.

De wedstrijdvorm was greensome (beiden afslaan en met de beste bal om en om verder). De vier-ballen konden middels een shotgun in vrij snel tempo door de baan en rond 15.00 uur was het terras in de heerlijk voorjaarszon druk bevolkt. De catering gedurende de dag was uitstekend verzorgd werd aangeboden door de familie Hoogwegt. Hans Blaauw maakte in zijn speech bij de prijsuitreiking van de gelegenheid gebruik om de nieuwe manager van Rijk van Sybrook voor te stellen: Ton Falkmann  50 jaar en geboren en getogen in Enschede.

Ton zal vanaf vandaag 4 april de leiding op zich nemen en wij wensen hem veel succes in zijn nieuwe functie.  

De prijswinnaars Rob en José Hinne zijn dit jaar lid geworden van onze club en behaalden een score van 43 stablefordpunten. Een mooie binnenkomer. Longest drive was voor respectievelijk Ceciel Groenewold (een nieuwe longhitter onder de dames) en Tim Nuyts (wel vaker de longest).

Nearest to the pin was voor Elke Westenberg, ook dit jaar lid geworden met echtgenoot Victor.

Uitslag Hoogwegtbeker:
Rob en José Hinne  –  43 punten
Walter van Dijk en Tim Nuyts  –  38 punten
Gerard Nijhuis en Jeroen Nuyts  –  38 punten

IMG_3748

IMG_3749