Het Seizoen 2019 zit erop voor Heren 1 senioren.

Het Seizoen 2019 zit erop voor Heren 1 senioren.

Als kampioen 6 punten uit 3 wedstrijden vertrokken wij vrijdag ochtend naar de Veluwe golfclub, de 9 holes baan ligt in het mooie staatsdomein Hoog Soeren onderdeel van kroondomein Het Loo.

De Veluwse heeft degradatie niet meer in eigen hand en is afhankelijk van de resultaten. Alle 4 ploegen kunnen nog degraderen, daarom vonden wij dat ook onze laatste wedstrijd gewonnen moest worden van de Hoge Kleij. Op papier niet het minste team vonden wij.

Met de lunch die van een zeer hoog niveau was, stond het bij Sallandsche – Zeewolde 2 – 4 en De Hoge Kleij – ’t Sybrook 0 – 6.

Bij de singles verliest Aart de With van een zeer sterk spelende Sacha Vrebalov met 5/4, Henk Hoekman wint met 3/2, Coen Bloemen verliest 1 up, in de greensome had hij op beslissende momenten sterk gespeeld. Walter van Dijk speelt AS, net als Captain Henk ter Braak die met een gebalde vuist na zijn putt voor AS, ongeslagen blijft en de meeste punten heeft binnen gehaald. Matthieu Jansen verliest op 18 1 down.

We winnen tegen een sterke tegenstander met 10 – 8 en doen onze plicht. De Hoge Kleij degradeert samen met Sallandsche, die verliezen met 12 – 6 van Zeewolde. Captain Leo van Sunder van Zeewolde die Henk ter Braak inmiddels ziet als vriend, had een hele mooie verrassing voor ons team.

Een mooie poster was door hem gedrukt van het team wat vorige week al kampioen werd op de Sallandsche. Tevens kregen we een lekker stukje kaas Old Amsterdam en benoemde Henk ter Braak met ook een poster tot captain van onze competitie.

Het was een gezellige en sportieve competitie, we promoveren in 2 jaar van de 3de klasse naar de 1ste klasse. Dit wordt een competitie op een hoog niveau. Dus er moet flink getraind worden om er volgend jaar klaar voor te zijn.

 

Heren Senioren 1 ’t Sybrook.