Het Rijk van Sybrook helpt u de winter door!

Het Rijk van Sybrook helpt u de winter door!

Klik hier om de menukaart te zien!

 

Geen zin om na uw winterse speelronde nog in de keuken te staan voor uw avondeten, of heeft u al stress om het kerstdiner? Geen probleem! Golfbaan het Rijk van Sybrook helpt u de winterse dagen door!
Vanaf dit weekend beginnen wij met het Take Away concept voor thuis.

Take Away
Maaltijden voor thuis
Chef Erwin heeft een ruim assortiment samengesteld met heerlijke maaltijden die u zelf eenvoudig kan verwarmen. Op deze manier kunt u genieten van de kwaliteit die u gewend bent op de golfbaan, maar dan thuis.
Het keukenteam heeft onder andere heerlijke huisgemaakte soepen, Hollandse stampotten, klassieke vleesgerechten en luxe hoofdgerechten voor u klaarliggen. De maaltijden worden bevroren meegegeven inclusief beschrijving hoe u dit het beste kunt verwarmen.

Take Away loket > links voor de ingang van het restaurant.
Geopend van 11:00 tot 16:00

Oliebollen
Na het succes van vorig jaar zal ook dit jaar Erwin weer oliebollen gaan bakken. U kunt uw bestelling voor de oliebollen noteren op het formulier in de shop en doorgeven bij het take away loket. Het keukenteam gaat elke zaterdag in december de oliebollen vers bakken. U kunt uw bestelling tot en met vrijdag 16:00u doorgeven en deze vervolgens zaterdag afhalen.