Het Rijk Bokaal

Het Rijk Bokaal

Zondag 21 maart, de dag nadat de lente zijn intrede heeft gedaan, is Het Rijk Bokaal gespeeld. Het was prima golfweer, maar van het echte lentegevoel was geen sprake. Met 92 deelnemers en Corona regels in acht nemend, liep deze wedstrijd toch gesmeerd. We sloegen af van Zuid en Oost en de spelvorm was Greensome stableford. Het Rijk heeft de spelers gefêteerd: bij de start werd koffie/thee met een heerlijke brownie aangeboden, bij de eerste hole 5 van beide lussen werd een stevige en overheerlijke ‘afgeleide Humkessoep’ met soepstengels voorgeschoteld en op de tweede lus wederom bij hole 5  een flinke clubsandwich en/of broodje hamburger getrakteerd. Natuurlijk werd daar ook een alcoholisch drankje bij aangeboden. Sommige spelers werden daar weer warm van en speelden vervolgens de sterren van de hemel. Andere kregen hun armen niet meer op de juiste manier in beweging. De sfeer was in ieder geval opper best. De resultaten mag ieder voor zich beoordelen.

We hebben de volgende spelers als winnaars kunnen classificeren:

  1. Harry en Ingeborgh Wermer
  2. Oktay Kalip en Cevdet Atalay
  3. Annemarie Smellink en Michiel Keuper

Zodra er weer prijzen uitgereikt mogen worden, zal de bokaal overhandigd worden. Voor de eerste, tweede en derde prijswinnaars ligt er een cadeaubon in de golfshop.

Bij deze dank aan Het Rijk en personeel Het Rijk van Sybrook voor alle voorzieningen, zoals het bereiden en presenteren van de overheerlijke gerechten, het regelen achter de balie tot de greenkeepers en alle over het hoofd gezien personeel.