Het geheel is meer dan de som der delen

Het geheel is meer dan de som der delen

En daar liepen ze dan , 4 gestaalde mannen met hun persoonlijk gereedschap ,Mirco Bergink , Bert Vossebelt , Peter Ruseler en Emiel Eckstein op een van de mooiste banen van het land vol goede moed.
Zoals ze in Twente zeggen  “ As de moed oe in de kloompe zakt dan mö à’n moal op oe’n kop goan stoan “
Na deze actie nog een laatste keurende blik op het toebehoren , de spieren al flink losgemaakt , de pillen weggeslikt , het hoofd vrij , volledig klaar voor de strijd.
Het voelde doodgewoon goed , de vorm van de dag was aanwezig , ja zelfs de lucht sinderde van hoop , geloof en liefde .
Het heeft zo moeten zijn , virtueel hadden wij al in café Sprakel  een voorbespreking gehad .
Wij hebben daar ontdekt dat succes niet zozeer een kwestie is van talent maar van pure wilskracht.
De eerste bal sneedt door de lucht als een mes door de boter , ging strak op z’n doel af ondanks de plaatselijke luchtdruk verschillen en kwam daar terecht waar hij ook bedoeld was .
Dat is die dag niet meer opgehouden .
Sinds Einstein weten we dat alles in het universum draait om energie. Energie is de oorsprong van verandering.
De belangrijkste kenmerken van succesvolle mensen ( kijk naar ons ) zijn een hoge dosis gedrevenheid en energie.
Deze kennis is met name van belang voor de niet-winnaars van 2018 , de energiebron sluimert in de hoofdzetel van je eigen BV-Ik. Als je niet kan delen kun je ook niet vermenigvuldigen is ons motto geworden.
Doe er je voordeel mee dan is er een gerede kans dat je volgend jaar ook op het podium komt te staan. J Hoewel wij ook niet stilstaan in onze ontwikkelingen.
Winnaars combineren volharding met flexibiliteit , tegenslagen zijn ook in het golf niet zomaar mislukkingen maar belangrijke leerfases op weg naar je doel.
Als je fouten beslist wilt vermijden beperk jij je bewegingsvrijheid om te handelen. Je doet gewoon geen nieuwe ervaringen op die je beslist nodig hebt om het bij de volgende slag net iets anders te doen .
Zonder de passie en inzet van mensen komt er nooit iets tot stand . Mede namens Mirco , Bert en Peter wil ik dan ook de organisatie bedanken voor een topdag in alle opzichten.
Wij hebben er van genoten ervoor , tijdens en erna.
Dank jullie allemaal voor een prachtige dag.