Heren 1 officieus kampioen 2e klasse!

De wedstrijd tegen de Heelsumse was de kampioenswedstrijd en wij zouden vol aan de bak moeten. Zowel onze tegenstander als wij waren tot zondag ongeslagen. Op de prachtige 9 holes golfbaan de Breuninkhof in Bussloo, waren de fairways zeer smal. Een afwijking wordt hier links en rechts afgestraft door bomen.. Een baan die die ons wel ligt bleek achteraf.

 

Mark Sutton was in Dublin voor de de verjaardag van zijn moeder en werd vervangen door nieuwkomer Tom Lentfert, hcp 6,1, nieuw lid en afkomstig van Ahaus. Op papier was onze tegenstander sterker maar in de sterk gespeelde foursomes werd de strijd al beslecht. De nieuwe combinaties hebben dit jaar steeds weer een ruime voorsprong opgeleverd. Ook dit keer weer met de juiste combinaties: Tim Nuyts samen met (mental coach) Martin Huuskes, vast duo Tim Huuskes met Joep Kockmann, en Robert Nijhuis met rookie Tom Lentfert. De 6 – 0 voorsprong bij de lunch was al even verrassend als knap, en gaf veel vertrouwen voor de middagpartijen.

 

De middag bleek achteraf een formaliteit met 3 keer winst , 2 keer all square en slechts één verliespartij en leidde tot 14 – 4 winst. Wonnen we met 15 – 3 dan waren we reeds officieel kampioen. Volgende week de formaliteit tegen Edda Huzid op de Heelsumse. We mogen zelfs met 16 – 2 verliezen maar dat gaat natuurlijk niet gebeuren. Ongeslagen kampioen en met dikke cijfers, dat is het doel. Volgende week zondag champagne en keren we na 7 jaar (!) terug in de eerste klasse.  Eindelijk !