Heren 1 (36 holes) begint competitie goed

Heren 1 (36 holes) begint competitie goed

Afgelopen zondag begon voor de meeste Sybrook teams de NGF competitie en dat gold natuurlijk ook voor Heren 1.

Het is voor ons een iets andere competitie dan de afgelopen jaren, want we komen dit jaar uit in de lagere 2e klasse. Afgelopen jaar zijn we door een combinatie van blessures, gebrek aan vorm maar ook de nodige pech gedegradeerd. Dat blijft jammer en vooral onnodig, want we vinden nog steeds dat we thuishoren in de eerste klasse. Over de doelstelling van dit jaar bestaat dan ook geen twijfel: kampioen worden!

Ook nu zijn er weer wat wijzigingen in ons team. Als eerste zijn we gegroeid van 6 naar 7 spelers! Dit geeft ons iets meer body en flexibiliteit. Als tweede heeft Joep Kockmann na vele jaren besloten een stapje terug te doen naar het tweede.
Deze twee plekken worden ingevuld door Tom Lentfert en Aart-Jan Smit. Beide jongens met de nodige ervaring, beiden erg gezellig en bovenal gasten die de punten binnen brengen. Dat is toch wel een prettige combinatie.
Verder bestaat het team uit ‘steady’ Tim Nuyts, evenzo ‘steady’ Kwint Kuipers, ‘Long & Straight’ Bob Huuskes, ‘Jumbo’ Rowan Blankers en de ‘Capitano’ Tim Huuskes. Kortom, een mooie mix van talent en ervaring en bovenal zeven gasten met veel honger naar een kampioenschap.

De eerste stap werd gisteren gezet op een wel erg winters aandoende Golfclub Winterswijk. Het deed z’n naam eer aan zullen we maar zeggen. Gelukkig had ons spel er niet onder te lijden en werd de Hooge Graven met 15-3 aan de kant gezet. Dat geeft direct veel vertrouwen voor de komende weken. Zondag spelen we een heuse kraker tegen de Sallandsche, want ook zij wonnen de eerste wedstrijd.

Vooropgesteld: Het voelt geweldig dat het seizoen weer is begonnen. Niet alleen de competitie, maar ook de Heerencup, Maandbekers en zelfs de gezellige doordeweekse 9-holes zijn vanaf nu langzaam weer mogelijk. We voelen ons jonge lammetjes die voor eerst naar buiten mogen. Nu alleen nog een paar graadjes warmer. We kijken uit naar alle wedstrijdverslagen en blijven jullie informeren.