Henk Hoomans wint Ruudbokaal

Henk Hoomans wint Ruudbokaal

Afgelopen woensdag werd de jaarlijkse wedstrijd gespeeld om de trofee die door Ruud Vondeling ter beschikking is gesteld. Hoewel de goed gemaaide fairways er mooi bij lagen, waren de omstandigheden niet gemakkelijk. Veel spelers vonden de baan zwaar en moeilijk, vooral te wijten aan de regenval van de laatste dagen.

De winnaar van vorig jaar Freek Harberink kwam voor de wedstrijd de bokaal bij de wedstrijdleiding inleveren. Een jaar lang heeft het opvallende beeld bij hem in de hal gestaan en heeft de interesse gewekt bij menig bezoeker.

Nadat alle spelers binnen waren kon wedstrijdleider Henk Hoomans de prijsuitreiking starten. De neary was een prooi voor Ton Kuipers. Vervolgens bleek dat Wim Eykelkamp derde was geworden met 30 stablefordpunten, de winnaar van vorig jaar Freek Harberink werd knap tweede met 32 punten. Toen nam de wedstrijdcoördinator Frits Vasterd het woord om de winnaar bekend te maken. Dat was Рniet heel verrassend als u de kop van dit artikel hebt gelezen- de wedstrijdleider van vandaag Henk Hoomans met 34 punten, links op de foto.

Mooi gedaan, Henk!

Het volgende evenement dat op de kalender staat is het Captains Dinner op woensdag 30 oktober.

 

B.O.