Henk Hoomans wint Bé Brandsemabokaal

Henk Hoomans wint Bé Brandsemabokaal

Henk van der Vegt en Gerard Vastert benoemd tot erelid van SeniorenConvent

Onder ideale weersomstandigheden werd woensdag 15 mei gestreden om bovengenoemde beker. De shotgun begon redelijk vroeg zodat de meer dan zestig  senioren  om even na tienen al actief bezig waren met het beoefenen van de golfsport.

De wedstrijd werd in vlot tempo afgewerkt, zodat om kwart over twee de meeste spelers al weer terug waren in het clubhuis of op het terras, waar ook Linda Brandsema aanwezig was. Linda was getrouwd met Bé, een van de drie betrokkenen bij de  oprichting van het Convent, dit jaar 25 jaar geleden.

Linda heeft deze wisselbokaal aan het Convent geschonken.

Frans Meijer, clubconsul, riep de grootvaders onder onze leden op om deel te nemen aan de komende Old Grand- wedstrijd, die openstaat voor de leden van Old Grand. Iedere grootvader bij de GCC ’t Sybrook kan voor € 20 per jaar lid worden. Men steunt daarmee de sportbeoefening van gehandicapte kinderen.

Hierna ging menigeen nog even huiswaarts en keerde om vijf uur terug voor het Happy Hour dat tot zes uur duurde.

Diner

Iedereen vertrok vervolgens naar de zaal waar de tafels al gedekt waren voor het lekkere eten dat de keukenbrigade voor de heren had bereid.

De voorzitter van het Convent Willem Lunshof nam het woord en huldigde samen met wedstrijdleider Henk Blanken de winnaar van de bokaal, Henk Hoomans, die 36 stablefordpunten gescoord had.

Willem memoreerde daarna het zilveren jubileum van het Convent, dat later dit jaar nog op bescheiden wijze gevierd gaat worden.

Van die vijfentwintig jaar waren Henk van der Vegt en Gerard Vastert beiden liefst 16 jaar respectievelijk voorzitter en penningmeester. Vanwege hun grote verdiensten heeft het bestuur van het Convent besloten de beide heren te benoemen tot erelid van het Convent, hetgeen door de aanwezigen met een krachtig applaus werd ondersteund. Ze kregen een fraaie oorkonde overhandigd waarop dit besluit is vastgelegd.

Mede namens Gerard bedankte Henk het bestuur hartelijk voor deze grote verrassing. Henk zei dat Gerard en hij zich  altijd met veel plezier voor deze club hebben ingezet. Hij wenste het bestuur en de leden nog vele jaren plezier bij het beoefenen van onze sport.

Na het lekkere dessert was het tijd om huiswaarts te keren en kwam er een einde aan een plezierige dag…

 

B.O.