HeerenCup ‘OnTour’ te gast bij Twepa

Coen Brinkman en zijn broer Rik waren op woensdag 9 maart de trotse gastheren van hun bedrijf Twepa in Enschede voor een delegatie van een 30-tal HeerenCuppers.

Twepa bestaat sinds 1929 en de broers Brinkman hebben het familiebedrijf over genomen van hun oom Gerrit Kleine Snuverink, gewaardeerd lid en voormalig bestuurslid van het van het eerste uur van ’t Sybrook. Coen verwoordde het mooi: ‘wij verkopen van alles op het gebied van verpakkingen, schoonmaak, kantoor, disposables en bedrijfskleding, zolang er maar geen stekker aan zit of een uiterste houdbaarheidsdatum’…

Een dynamisch bedrijf met een rijke historie waar ook de particuliere consument nog terecht kan. Laat u verrassen, alles wat u zoekt vindt u bij Twepa! De aanwezige HeerenCuppers hebben kunnen genieten van een heerlijk Italiaans buffet en natuurlijk een drankje. Wij danken Coen en Rik voor de hartelijke gastvrijheid.

Voorzitter Martin Huuskes wees de aanwezigen nog op het resterende winterprogramma: woensdag 23  maart de laatste 18 holes winterwedstrijd en woensdag 30 maart de whisky proeverij bij café Sprakel in Lonneker. De meeste HeerenCuppers staan inmiddels te trappelen om weer echt van start  te gaan met de wekelijkse wedstrijden. Nog even geduld, over een maand is het zover.