Heerencup jubileum uitstapje heeft eigen magazine

Heerencup jubileum uitstapje heeft eigen magazine

De Heerencup bestaat 20 jaar. Gisteren werd hier tijdens de afsluitende (reguliere) Heerencup al bij stilgestaan. Henk Olijdam werd als oprichter van de Heerencup in het zonnetje gezet en ook alle anderen die hebben bijgedragen aan het succes van de Heerencup over de laatste 20 jaar werden uitgebreid bedankt.

De Heerencup staat symbool voor competitief golf, gezelligheid, onderlinge saamhorigheid, het delen van lief en leed, vriendschap, waarbij we elkaar mogelijk business gunnen. Iedere Heerencupper kijkt op verscheidene momenten reikhalzend uit naar het geweldige “brekertje” van de week. Voeg deze ingrediënten bij elkaar en de Heerencup deelt iets met elkaar wat geen golfclub in Nederland heeft bewerkstelligd.

Het jubileumjaar van de Heerencup wordt afgesloten met een wel een heel bijzonder uitstapje: Aankomende woensdag gaan maar liefst 57 Heerencuppers naar Ierland. Er is gekozen voor een aantal topbanen aan de zuidwestkust van Ierland. Rondom het schilderachtige Killarney kenmerkt de natuur zich door 50 tinten groen, rijgen de historische linksbanen zich aaneen, is de whisky op haar lekkerst en de uitdaging misschien wel het allergrootst. Kortom, een unieke ervaring die de Heerencup met een evenzo unieke groep gaat beleven.

Om de Heerencupper en thuisblijvers zo goed mogelijk te informeren heeft de “Heerencup Ierland commissie” in samenwerking met Eric Rozema (Zone2Design) een magazine ontworpen speciaal voor alle deelnemers en geïnteresseerden. Het is een prachtig boekje geworden, met foto’s, een terugblik op ons seizoen, een overzicht van de banen die we gaan spelen en zo verder. Wij kijken uit naar een waanzinnige week zullen onze ervaringen vanzelfsprekend delen via deze website. 

Het magazine is nu ook digitaal beschikbaar en voor iedereen te bereiken via deze link