HeerenCup “Hole in One”

HeerenCup “Hole in One”

Wij zijn inmiddels al weer 8 weken onderweg met het seizoen 2015 waarbij we kunnen constateren dat het scoren moeizaam verloopt. We hebben natuurlijk ook niet het voordeel gehad van de meest perfecte baancondities maar daar begint nu langzaam verandering in te komen.

Wel zien we een aantal mensen zich al langzaam nestelen aan de kop van het klassement en bij het naderen van de 10e wedstrijd zullen de verschillen iedere week kleiner worden. Het is daarom van groot belang dat een ieder zo vaak mogelijk meespeelt om uiteindelijk 10 “topscores” over te houden. Dat gezegd hebbende kunnen wat betreft de deelname dit jaar alleen maar tevreden zijn met de geweldige opkomst. 

Maar zoals de titel van het bericht al aangeeft is de 1ste “Hole in One” voor 2015 geslagen op hole 3 noord. Op deze hole stond de pin op ca. 178 mtr. links midden op de green. Met een beetje wind uit het zuidwesten en de bunker links in het spel, was het een geweldige slag. De vreugde kreet van Robert Nijhuis, de maker van deze “Hole in One”, en zijn flight genoten was tot in de verre omtrek hoorbaar. Na afloop werd de vreugde aan de bar gedeeld met de overige deelnemers met het traditionele “rondje aan de bar”.