Handicartwedstrijd

Handicartwedstrijd

“Leuk gespeeld met drie dames”

Dit waren de woorden van onze voorzitter Henk van der Sijs nadat hij nog nahijgend met deze drie dames aan tafel zat na de wedstrijd.

Onder leiding van de clubconsul Henk Schutte speelden veel dames en heren van onze club op woensdag 21 juli de jaarlijkse wedstrijd om de Handicarttrofee. Het zal de lezer ongetwijfeld bekend zijn dat de opbrengst van deze wedstrijd bedoeld is om het aantal handicarts bij onze club te vergroten. De Stichting Handicarts stelt zich ten doel om golfspelers die door lichamelijke ongemakken niet meer in staat zijn zelf een rondje te lopen toch hun geliefde sport te beoefenen. Deze stichting kent donateurs en leden. Alleen de leden hebben op medische indicatie recht om van de van de handicart gebruik te maken.

Voor bijzonderheden zie de website: www.handicart.nl

Onder ideale weersomstandigheden werd er een 9 en een 18 holeswedstrijd gespeeld, waarvoor diverse sponsors leuke prijzen ter beschikking hebben gesteld. Onze hartelijke dank daarvoor. De 18 holeswedstrijd werd gewonnen door Gert Roeland met liefst 44 stablefordpunten. Hij won daarmee ook de bokaal.


De winnaar

Tweede werd Banja Mulder met 40 en derde Maria aan de Stegge met 39 punten.

Bij de negen holeswedstrijd was de eerste prijs voor Brenda Olde Riekerink met 21 punten, Annie van Vliet werd tweede met 19 en Mieke Kwekkeboom derde met 17 punten. De vrouwen domineerden hier. Pas op de tiende plaats kwam er een man. Hartelijk dank namens alle heren aan Herman Mönnink die de enigszins twijfelachtige “eer” nog enigszins hoog hield.

Rest mij nog de organisatie te danken voor hun inzet voor het goede doel.

Het illustere viertal dat de organisatie op zich nam

Sinds lange tijd was er weer eens een gezellige nazit, waarmee een eind kwam aan een heel geslaagde dag.

Henk van der Vegt