Handicartwedstrijd 2021 op woensdag 21 juli

Handicartwedstrijd 2021 op woensdag 21 juli

GCC ‘t Sybrook is aangesloten bij de Stichting Handicart. Op basis van de totale bijdragen uit 2020 aan de stichting Handicart zijn er bij onze vereniging nu acht handicarts beschikbaar. Dat betekent dat golfers, die vanwege een (soms tijdelijke) medische reden een buggy nodig hebben, hiervan tegen een jaarlijkse vaste contributie en een geringe bijdrage per speelronde van een handicart gebruik kunnen maken. De spelers kunnen daarvan ook gebruik maken, als ze spelen op een andere bij de Stichting Handicart aangesloten baan. Om gelden te genereren voor dit goede doel wordt er op de aangesloten banen jaarlijks de Handicartwedstrijd gespeeld. De winnaars daarvan worden gewoonlijk uitgenodigd voor deelname aan de regionale en eventueel voor de landelijke wedstrijd. De coronamaatregelen maken dit jaar die laatste wedstrijden helaas onmogelijk.

Op 21 juli wordt onze Handicartwedstrijd (shotgun) gespeeld, zowel 9 holes als 18 holes. Alle leden zijn daarbij van harte welkom. In die week zijn er geen wedstrijden van de Damesdag en het SeniorenConvent.

Met medewerking van Het Rijk zijn er mooie prijzen beschikbaar, onder meer in de vorm van greenfees bij verschillende andere clubs uit onze regio. Alle 13 buggy’s zijn beschikbaar. Voor het gebruik wordt slechts een vrijwillige bijdrage gevraagd.

De kosten van deelname zijn € 6,— p.p. terwijl het mogelijk is om maximaal 2 mulligans à raison van € 5,— per stuk te kopen.

Voor het goede doel en een leuke dag hopen wij op veel deelname.