Grote deelname Maandbeker mei

Grote deelname Maandbeker mei

Een beetje trots was de wedstrijdcommissie wel. Niet minder dan 60 deelnemers  hadden zich aangemeld voor de Maanbeker 1 & 2 van mei. Natuurlijk zorgde het prachtige weer ervoor dat de laatste twijfelaar over de streep werd getrokken, en misschien heeft ook de nieuwe website en/of nieuwsbrief wel invloed, maar toch… Het blijft een geweldig aantal waarbij we hopen dat we dit met elkaar mogen continueren.

Gelukkig kregen alle deelnemers gelijk. Geen wolkje aan de lucht, nauwelijks wind en een baan die langzaam beter wordt. Alle ruimte dus voor een goede score en een mooie dag. 

Tim Huuskes was de uiteindelijke winnaar van Maandbeker 1, maar vooral de winnares van Maandbeker 2 baarde opzien. Deze werd namelijk gewonnen door Carla Twente die dit jaar een abonnement op eerste plekken lijkt te hebben. We zitten pas in mei, maar de Openingswedstrijd, de eerste Nine&Wine, de Paaswedstrijd en nu dus de Maandbeker staan alvast in haar prijzenkast. Ontzettend knap! We wensen Carla (nu wel vanaf een nieuwe hcp) en alle andere deelnemers veel plezier bij de aankomende wedstrijden, startende met de traditionele Henk Olijdam trofee van volgende week zaterdag.

Klik hier voor het nieuwe (en complete) Maandbeker klassement.

Uitslag Maandbeker 1
1e Tim Huuskes Netto 70
2e Henk ter Braak Netto 70
3e Arto Saari Netto 72
Uitslag Maandbeker 2
1e Carla Twente 22 punten
2e Ko Zurink 22 punten
3e Doris Wyn-Roberts Netto 72