Grootvaders spelen voor het goede doel

Grootvaders spelen voor het goede doel

Henk van der Sijs wint de Old Grand D­ad trofee

Woensdag 27 mei speelden de leden van Old Grand Dad om de OGD­trofee, maar ook om de zes plaatsen voor plaatsing tijdens de regiofinale wedstrijd op 20 juli in Winterswijk. De clubconsul, Joop Klein Breteler, had gezorgd voor een mooie prijzentafel waarvoor hij de sponsors: het Rijk van Sybrook, Systabo Turn­Key Bouw, Hotel Wilmersberg, Volvo Harry Arendsen, Freek Nietsch Mode, Ad Heijne, ABN­ Amro­ Mees Pierson, Beijer Transport en het echtbestuur van het SeniorenConvent erg dankbaar was. De golfende grootvaders troffen het met weer, aangename temperatuur, geen regen en weinig wind. Om tien uur was de start van de shotgun, zodat de prijsuitreiking al rond drie uur kon plaatsvinden.  

Joop deelde mee dat onze club van de 115 clubs die Nederland telt één van de grootste is, hoewel het ledental helaas het laatste jaar is gedaald.
De bijna 6000 golfende opa’s in Nederland die lid zijn, steunen met hun jaarlijkse bijdrage het werk van de OGD dat gericht is op het mogelijk maken van sportbeoefening door gehandicapte kinderen.
Al het werk wordt verricht door vrijwilligers, zodat de beruchte “strijkstok” hier niet aan de orde is.
Dat is goed te weten,want hierdoor kunnen veel kinderen blij gemaakt worden, zoals dat de afgelopen jaren ook al een paar keer in Enschede is gebeurd.
Joop kon de eerste prijs overhandigen aan Henk van der Sijs die met 42 stablefordpunten een heel mooie score had. De tweede en derde prijs waren respectievelijk voor Gé Meijerink en Henk Blanken met allebei 35 punten.
Graag wensen we de 6 mensen die ons in Winterswijk zullen vertegenwoordigen alle succes toe!

Henk van der Vegt