Golfweekcommissie bereidt zich voor met WeCo wedstrijd

Golfweekcommissie bereidt zich voor met WeCo wedstrijd

Afgelopen zondag heeft de wedstrijdcommissie een oude traditie nieuw leven ingeblazen: De WeCo-wedstrijd. De wedstrijdcommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van alle verenigingswedstrijden en evenementen en derhalve ook de Golfweek. Deze dag was dus een uitgelezen moment om de spreekwoordelijke Golfweek puntjes op “i” te zetten en daarbij een leuke dag met elkaar te hebben.

Er werd natuurlijk ook gegolfd door de leden en partners… Wat de meer ervaren commissieleden er niet bij hadden verteld, was dat je deze wedstrijd wellicht beter niet kunt winnen. De winnaar valt namelijk twee prijzen ten deel: Als eerste de lelijkste bokaal die onze vereniging rijk is, tot de rand toe gevuld met ons lokale gerstenat. Als tweede heeft de winnaar de plicht om de volgende editie van de WeCo-wedstrijd te organiseren.

Uiteindelijke winnares bleek Elke Westenberg met 37 punten. Een prachtig aantal, waarvoor de bokaal en de bijkomende organisatie voor het komende jaar haar ten deel viel. Wij waren daar als commissie bijzonder gelukkig mee, want Elke en Victor gaan het komende jaar emigreren naar Zuid Duitsland. Sportief als zij zijn, werd de voltallige commissie direct uitgenodigd om de komende editie dan maar in Zuid Duitsland te vieren!

Wij wensen Elke en Victor bijzonder veel succes met de organisatie en kijken uit naar een bijzondere Golfweek. Die begint overigens morgen met de Damesdag. Het belooft weer een prachtige week te worden. Op Woensdag hebben we de Herendag, die we afsluiten met een zeer spectaculair slotstuk. Wat dat slotstuk behelst houden we nog even geheim…

Op Donderdag spelen we dan de Eclectic, gevolgd door de Strokeplay/Stableford op vrijdag. Op zaterdag besluiten we de Golfweek met de Ledendag. Partners van deelnemers zijn van harte welkom om op de zaterdagavond aan te sluiten bij het feest. De inschrijving is in principe gesloten, maar mochten er nog leden willen deelnemen aan één van de wedstrijden, dan kan dat onder voorbehoud nog tot een dag van te voren. Een mailtje naar wedstrijd@gccsybrook is dan de correcte weg.

Wij kijken er naar uit om er samen met iedereen een topweek van te maken!

 

De wedstrijdcommissie.