Golfweek zaterdag: De gezellige dag + foto’s

Golfweek zaterdag: De gezellige dag + foto’s

De omstandigheden waren op deze dag weer perfect. Een deelnemersveld van 60, ( niet zo groot, misschien was FC Twente hier debet aan?). Wel waren  de weergoden ons weer gunstig gezind, lekker temperatuurtje, in de verte steeds overal donkere wolken, maar het trok allemaal net langs ons heen.
Ook de inwendige mens had weer niet te klagen: ’s morgens lekkere appeltaart met slagroom, half way een Turkse pizza en bij binnenkomst een 3 gangen maaltijd. Tezamen met erg leuke muziek.

Daarnaast had de wedstrijdcommissie een nieuw element toegevoegd ( en naar mijn mening voor herhaling vatbaar). Bedenk als groep met z’n vieren een leuke opstelling voor de foto. Daar kwamen allerlei leuke standjes uit, maar de meest creatieve geest was toch te vinden bij de groep van Adriaan en Henk van der Sijs, Carla Twente en Marlies den Hartog. Zij bedachten een hedendaagse golfversie van Wilhelm Tell. Één man in kopstand met de benen gespreid, een golfbal op de ballen van deze heer en een dame die met haar driver klaarstond om de bal weg te slaan. Of deze dame de bal ook daadwerkelijk weggeslagen heeft vertelt de foto niet en ik zag beide heren na afloop ook nog gewoon rondlopen.

Een ander element wat ik hier wil belichten is dat deze dag het etiket heeft van gezellige dag. En dat klopte bij onze flight ook helemaal. Maar meestal kun je met dat benadrukken van het gezelligheidsaspect niet bevorderen of iets gezellig is of niet. Gezelligheid ontstaat of ontstaat niet, maar dat is een proces wat je niet van buitenaf kunt opleggen, maar het had op deze dag wel een ander effect: blijkbaar begonnen mensen heel ontspannen aan hun wedstrijd en bleven ze heerlijk ontspannen slaan, want de scores na afloop waren onwaarschijnlijk hoog (zie kader hieronder). Misschien een tip?

Vriendelijke groet,

Margreet Schreuder

Uitslag golfweek zaterdag

 

 

 

 

 

 

 

 

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Golfweek_sponsoren2