Nanko Offereins en David Wyn Roberts winnaars strokeplay & stableford wedstrijd.

Nanko Offereins en David Wyn Roberts winnaars strokeplay & stableford wedstrijd.

Op woensdag wordt in de Golfweek de enige qualifying wedstrijd gespeeld. Strokeplay voor handicap 18 en lager en stableford voor de overige spelers. Wederom was de catering uitstekend verzorgd. Een prima baancatering, een kopje soep en een passende dagschotel maakte de dag compleet. De samenwerking tussen het Rijk van Sybrook en de vereniging verloopt ook deze week weer perfect!

Nanko Offereins (hcp 14,4) werd verrassend winnaar van de strokeplay wedstrijd met een netto score van 72. Matthieu Janssen (hcp 10,4), die als golf-fysiotherapeut meestal anderen van de nodige fysieke tips voorziet, werd knap tweede met 73 netto. Derde werd, niet verrassend, Tim Nuyts (hcp 3,1) met eveneens een netto score van 73. Tim scoorde met 78 tevens de beste bruto score. Slechts 4 van de 32 deelnemers speelden in de buffer of beter. Blijkbaar waren de condities niet gemakkelijk want de CBA was maar liefst -2.

Longest drive bij de heren was voor voormalig lid Bas Wijdeveld en Sylvia Scholten van Agteren was de langste bij de dames. Neary werd geslagen door Marcel Kip

Opmerkelijk: Matthieu Jansen heeft nu bijna een single handicap dus dat moet dit seizoen nog lukken ! Nanko’s echtgenote Marleen werd vierde en viel net buiten de prijzen en daar kan Nanko nog lang op teren…

David Wyn Roberts (hcp 28,5) won de stableford wedstrijd met een knappe score van 38. Hij was die overigens nog veel trotser op zijn allereerste birdie op onze mooie baan. En daar bleef het niet bij want had ook nog de longest drive, dus hij kan er mee thuiskomen. Tweede werd Lars Kemperink (hcp 36) met een score van 33 en een verdiende derde plek is behaald door Maria Mulder (hcp 19,9) met 32 stableford punten.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Sponsoren Golfweek 2016