Golfweek ouder-kind wedstrijd in Italiaanse sferen

Golfweek ouder-kind wedstrijd in Italiaanse sferen

De Golfweekactiviteit voor de jeugd en hun ouders en opa’s en oma’s was een waar succes.

Met een mooie volle deelnemerslijst op de 6, 9 en 18 holes wedstrijd was de dag vanaf de start al geslaagd. De buien die overtrokken mochten de pret gelukkig niet drukken, al was het voor de 18 holes spelers wel een behoorlijke uitdaging op het laatst.

Gelukkig reden enkele dames van de oudere jeugd met een heerlijke panini rond in de baan en konden de spelers daardoor weer op krachten komen. In de baan zagen we de koppels, want het was dit keer een duowedstrijd, er een mooie wedstrijd van maken. Iedereen sloeg af en daarna moest er gekozen worden welke bal het best lag om daarna om de beurt verder te spelen. De Greensome stableford spelvorm.

Na de wedstrijd werd iedereen in Italiaanse sferen opgewacht op het terras. Waarvoor ook een compliment aan het personeel in de horeca. Er werd samen met de flightgenoten een tafel bemand, alwaar iedereen kon genieten van heerlijke Italiaanse pizza’s. Als toetje kon iedereen genieten van heerlijk Italiaans schepijs. De sfeer was ontspannen en gemoedelijk en de organisatie van de wedstrijd bedankt iedereen voor de deelname en alle vrijwilligers voor hun inzet.

Winnaars van de verschillende wedstrijden:

6 holes:
Anthonie Heinhuis en Jerieke Doornbos

9 holes:

Isabelle Tijhuis en Dirk-Jan Tijhuis

18 holes:

Naud Vasterd en Frits Vasterd