Zondag is de traditionele Golfweek Ledendag met pracht prijzenpakket voor de winnaars!

Zondag is de traditionele Golfweek Ledendag met pracht prijzenpakket voor de winnaars!

Juichend de lucht in…

In een prachtige cirkel vlogen twee prijswinnaars samen met piloot Hans Kolenaar laag over het Sybrook alwaar zij enthousiast werden toegezwaaid door alle aanwezigen. Direct na afloop van de wedstrijd namelijk werden de prijswinnaars per auto afgevoerd naar het vliegveld alwaar het vliegtuig van Hans, een Robin R100 herkenbaar met de letters PH-ECN onder op de vleugels klaar stond om te vertrekken. Nog even een algemene check en de Papa Hotel Echo Charly November kreeg de toestemming van de toren om op te stijgen met aan boord Margreet Schreuder en Jan Veger die beiden de longest hadden geslagen op hole Zuid 5. Ready for take-off!

Zondag is in zonnige sferen de Golfweek 2016 afgesloten. Alle dagen was er een enthousiast deelnemersveld. U heeft er deze week van alles over kunnen lezen op de website! Een laatste prijsuitreiking met geweldige prijzen. De fietsen van Contict en de hangmat van Smellink Meubelen maakten ook dit jaar weer onderdeel uit van het prijzenpakket. Alle sponsoren nogmaals bijzondere dank voor al die prachtig gevulde prijzentafels.

De eerste prijs zondag was een nek aan nek race tussen vader en zoon Nuyts. Junior ging er uiteindelijk via een laatste mooie put op de achttiende samen met zijn partner Pascal Prins vandoor met de hoofdprijs. Jeroen Nuyts & Rudolf van Urk werden knap tweede en een verdiende derde plek was er voor Ben Egberts en Margreet Schreuder die ook nog eens de neary en de longest dames heeft geslagen. Wat een dag Margreet! De geweldige hangmat is mee naar huis genomen door Bob Wegink vanwege het feit dat hij op hole Zuid 7 met zijn tweede slag het dichts bij de hole lag. Hij was er bijzonder blij mee! Uiteraard werden alle medewerkers van het Rijk even in het zonnetje gezet. Dames en heren petje af, jullie hebben een topprestatie geleverd! Met de muzikale klanken van Marco de Vos werd de golfweek met stijl en dans afgesloten.

Graag allemaal tot volgend jaar!

 

Het Sybrook vanuit een ander perspectief!
Het leven is vol verrassingen. Op mijn leeftijd (hoe hoog die is laten we maar even buiten beschouwing) nog nieuwe ervaringen meemaken dat is toch wel heel erg inspirerend. Omdat Jan Veger en ik de longest hadden geslagen mochten wij samen met Hans Kolenaar de lucht in. Na zorgvuldig alle checks uitgevoerd te hebben vlogen we allereerst naar het Sybrook, waar je heel goed iedereen enthousiast kon zien zwaaien. Daarnaast kon je zien hoe compact en nietig het Sybrook er van boven af uitziet, terwijl je wel op zo’n ledendag 4 tot 5 uur bezig bent om slechts 2 lussen te spelen. Daarna hebben we beiden ons eigen huis van bovenaf mogen bewonderen. Geruststellend vond ik om te zien hoe ontzettend veel groen er eigenlijk is, in elk geval in onze contreien: overal bossen en landerijen. Met alle asfaltering valt het van bovenaf wel mee! Terwijl we toch allerlei steden passeerden: o.a Oldenzaal, Lonneker, Enschede, Vreden, Gronau en Bad Bentheim (waar we zo op de binnenplaats van het kasteel konden kijken!). Na een klein uur landen we weer veilig op vliegveld Twente. Hans, enorm bedankt voor het beschikbaar stellen van deze prijs. Ik vond het adembenemend mooi!

Margreet Schreuder.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Sponsoren Golfweek 2016