Golfweek ‘De gezellige dag.’ Met de voetjes van de vloer!

Golfweek ‘De gezellige dag.’ Met de voetjes van de vloer!

Voetjes van de vloer op de zaterdag.

De eerste deelnemers melden zich zaterdag vroeg. Een gezellige wedstrijd waar onze leden hun vrienden, familie of buren de gelegenheid kunnen bieden om ook een keer te genieten op de gezelligste baan van Nederland. Four ball better ball, een geweldige spelvorm waar je je maatje natuurlijk niet in zijn hemd wil laten staan. De driving range stond al snel vol met fanatiekelingen die  naast een gezellige ronde ook 18 holes willen vlammen.

Uiteraard had onze keuken zich weer uitgesloofd, naast een overheerlijke eend in de avond werd er ook tijdens het spel gezorgd voor een heerlijke zalm of kip wrap. Een lekker biertje of heerlijk wijntje werd ook niet afgeslagen en heeft voor velen een positieve uitwerking op het spel gehad.

Er werd naast het strijden om de eerste plaats ook gestreden om een neary en een longest voor de  heren en dames. Annie Egberts en Pim ter Beek wisten beide de bal op 1.53 meter van de hole te slaan. De longest ging naar Huub van de Ven en naar Aly Prins, het toeval was dat deze op precies dezelfde hoogte lagen.

Met 40 punten werden Metin en Meryem Inan keurig derde. Nummer één en twee hadden een ex aequo waarbij wordt gekeken naar de gezamenlijk laagste handicap. Tweede werden Wim Abbink en Pim ter Beek die de grootste eer moesten laten schieten aan Victor en Elke Westenberg. Victor heeft meerdere weken met een zwakke rug in de lappenmand gelegen en niet kunnen oefenen. Hij verscheen vandaag voor het eerst weer op de golfbaan met het volste vertrouwen in zijn wederhelft. Dit bleek niet nodig, Victor liet zien dat hij meer dan ooit ruggengraat had en samen wisten ze met 41 punten de zaterdag van de golfweek op hun naam te schrijven.

Dankzij de gezellige meezingers van Martin Ankoné bleef het nog lang gezellig op het terras van ’t Sybrook.

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden

Sponsoren Golfweek 2016