Golfweek Familiewedstrijd

Golfweek Familiewedstrijd

In de  laatste week van de zomervakantie wordt  de Golfweek georganiseerd. De donderdag staat in het teken van de familiewedstrijd. Het thema was dit jaar:

                           Zon, Zee en Strand!

Zonnig…dat was het zeker. De temperatuur steeg tot boven de 30 graden. Toch gingen vele duo’s de baan in op de 18 holes en de 9 holes familiewedstrijd.

Er werd een Chapman Greensome gespeeld. Als duo speel je dan samen. Beiden slaan af, vervolgens sla je in de tweede slag de bal van de ander verder en dan bepaal je samen met welke “beste” bal je om en om verder speelt. Ondanks de hitte werd er goed gespeeld in de mooie duo’s die we zagen. Er werd gespeeld op de Noord-Zuid lus en op Noord 7 werd gestreden om de “Leary”. Dan wordt er geprobeerd om in 2 slagen zo dicht mogelijk bij de vlag te eindigen. Een mooie uitdaging voor alle spelers!

In de golfweek is er ook voor de jeugd een culinaire aanvulling bij de wedstrijd. Gezellig met elkaar afsluiten op het terras, dat is zeker gelukt en we kijken alweer uit naar de volgende wedstrijd! 

Winnaars 9 holes

Leary: 40 cm Daan de Weerdt en Peter Storteboom

1ste      23 pnt  Crijn de Mönnink en Reece Maughan
2e        21 pnt Quinten Dijkstra en Wim Abbink
3e        21 pnt  Jade Kampstra en Jeroen Kampstra

Winnaars 18 holes

Leary: 2 meter Jip Kockmann en Marieke Blanken

1ste     42 pnt  Paul Golz en Tomas Golz
2e       40 pnt Jip Kockmann en Marieke Blanken
3e       36 pnt  Thijs Leeuw en Maarten Leeuw
4e       36 pnt Tijn Heutink en Maarten Heutink

Bij de prijzenpakketten konden we wederom een beroep doen op onze jeugdsponsor Twentse Noten, Raimond’s noten en zuidvruchten! 

Ballenactie Jeugd
Tijdens de golfweek op de Heerendag, hield de jeugd haar jaarlijkse ballenactie. De heren hadden een hele kluif aan de jeugd, 3 Golfballen behouden bleek lastig. We danken alle heren die een bedrag hebben ingelegd en de uitdaging tegen Jip, Ralph en Mart aangingen! Ook onze jeugdspelers bedanken we, zij haalden een bedrag op van 540 euro!

Broekhuis auto’s was ook dit jaar weer ballensponsor!

10 september, Twentse Jeugdcup de Koepel
In Wierden wordt de 2e regionale wedstrijd gespeeld van ons samenwerkingsverband Jeugdgolf Twente. Veel van onze jeugdspelers nemen deel aan deze wedstrijd.We wensen hen veel succes!!!

Clubkampioenschappen Jeugd
Op 25 september gaat de jeugd de baan in voor de clubkampioenschappen. We zien veel jeugd oefenrondes lopen en we hopen op een grote opkomst deze zondag.
Er is een 9 holes en een 18 holes wedstrijd.