Golfuitje Damesdag 2019

Golfuitje Damesdag 2019

Voor ons jaarlijkse golfuitje vertrokken we op 2 juli met 31 dames rond 08.45 uur vanaf ‘t Sybrook richting Osnabrück/Jeggen. Net als voorgaande keren had Monique weer de aanhanger (waar een groot aantal tassen en trolleys inpasten) achter de auto gekoppeld zodat we met zo weinig mogelijk auto’s op pad konden.

In het Clubhuis van de Osnabrücker Golfclub werden we gastvrij ontvangen met koffie/thee en grote platen met diverse soorten Deutsche Kuchen mit Sahne!!

Een aantal dames spoedden zich in eerste instantie richting de golfshop op zoek naar leuke koopjes en installeerden zich daarna op de het terras om in alle rust te genieten van de lekkere Kuchen en de omgeving.

We troffen het enorm met het weer, zonnig niet te warm (21 graden) en af en toe een briesje! Beter kon gewoon niet.

De baan was lang, heuvelachtig, uitdagend met af en toe blinde holes en lag er schitterend bij. Vanwege de droogte stonden er op de meeste holes grote sproei-installaties die moeilijk te ontwijken waren. Dus af en toe kreeg je een gratis afkoelende douche als je de bal verder wilde spelen.

José Hinne, Maria Mulder en Hermine Kuipers hadden prima scores neergezet: 36, 35 en 35 punten en werden beloond met een grote zomerse pot petunia’s.

Deze prima georganiseerde dag werd gezellig afgesloten met voldoende gekoelde drankjes en lekker eten.

Dames bedankt het was super!

JH