Golfseizoen geopend, Het Rijk Bokaal

Golfseizoen geopend, Het Rijk Bokaal

Eindelijk 20 maart, het golfseizoen ging weer beginnen. De strijd werd aangegaan om de Rijkbokaal. Om 11 uur stond iedereen trappelend van ongeduld klaar op een van de 18 holes van de Zuid-Oost lus, om door middel van een shotgun te starten. Met 21 flights een mooie bezetting.

Vol goede moed, maar met een koude en straffe wind tegen (begonnen op zuid 4) gingen we samen aan de slag met een partijtje golf (greensome). Beiden afslaan en met de meest gunstige bal om en om verder.

Naarmate de wedstrijd vorderde, werd het weer steeds aangenamer, en het zonnetje liet zich vaker zien. Onderweg genietend van de omgeving, het goed gevulde lunchpakket, en een heerlijke wrap bezorgd door Walter van Dijk, dit alles aangeboden door ’t Rijk.

Mede door ons goede gezamenlijke optreden (birdie op oost 4) en de positieve invloed van onze geweldige flightgenoten, mochten wij de bokaal in ontvangst nemen. Het was spannend tot het einde aangezien Harry en Ingeborg Wermer hetzelfde aantal punten hadden behaald, maar wij de laatste holes net een ietsie pietsie beter waren.

Alle prijswinnaars van harte gefeliciteerd (longest, neary, 2e en 3e)

Tevens een bedankje voor de organisatie, Hans Blaauw, Marc Brorens en het personeel van ’t Sybrook, voor een geweldig verzorgde dag.

Indien dit in alle opzichten de opmaat is voor het komende seizoen, wordt het fantastisch, en wensen we iedereen ontzettend veel golfplezier.

Renate Oosterveld en Christel de Ruiter.