Goed alternatief voor de jaarafsluiting van de damesdag in coronatijd

Goed alternatief voor de jaarafsluiting van de damesdag in coronatijd

Doordat, vanwege de coronarestricties, dit jaar een groot aantal wedstrijden geschrapt moest worden, werd het geld kistje van de damesdag bijna niet aangeroerd.
De najaarswedstrijd met stamppotbuffet op 3 november zou hét hoogtepunt van het seizoen moeten worden, maar ook dat kon helaas niet doorgaan.
Gelukkig kunnen we nog blijven golfen in coronatijd, maar toch is het golfen zonder gezellig nazitten met een lekker hapje en drankje een minder sociaal gebeuren.

Om het seizoen met zoveel mogelijk dames goed af te sluiten, hebben we besloten om er toch een bijzondere dag van te maken. Iedereen werd opgeroepen om mee te doen aan een 2 stokken + putterwedstrijd, met als lokmiddel dat er een leuk cadeau klaar lag voor elke deelnemer. Nou, het was volle bak.

Omdat de horeca van ‘t Sybrook dit jaar ook een enorme strop heeft geleden, hebben wij besloten om aan elk lid van de damesdag een bon van de horeca/shop van 35 euro te geven. We slaan hiermee 2 vliegen in één klap, door de bodem van het geldkistje weer in zicht te krijgen en door de horeca in coronatijd toch enigszins tegemoet te komen.

Minerva en Madeleine hebben maandag tot laat in de avond 87 tegoedbonnen in mooie verpakking gestopt om er een extra feestelijk tintje aan te geven. Het is dit jaar ook hun laatste goede daad in de commissie, want beide dames gaan na ongeveer 15 jaar helaas de commissie verlaten en dragen het stokje over aan Sylvia Scholten van Agteren en Maria Tielens.

Kortom, het was dinsdag toch nog een bijzondere afsluiting van het seizoen en wij hopen allemaal dat de coronatijd heel gauw voorbij is en wij snel de bon kunnen verbrassen in ons gezellige clubhuis.

Namens de damescommissie

Maria van Helden