Glow in the Dark groot succes en voor herhaling vatbaar

Glow in the Dark groot succes en voor herhaling vatbaar

Afgelopen vrijdag is onder grote belangstelling de Glow in the Dark wedstrijd gespeeld. De laatste keer dat deze “avondwedstrijd” het licht zag, was alweer tien tot twaalf jaar terug en veel leden waren dus erg nieuwsgierig naar dit spannende format. 

De baan was opgetuigd met honderden lichtjes langs de negen fairways en greens. Ook de vlaggen waren herkenbaar gemaakt door gebruik van het bekende “breekstaafje”. Het geheel was bijna sprookjesachtig en nodigde uit tot een mooie avondwandeling.
Daarbij had het Rijk van Sybrook ook nog eens een Kerstmarkt georganiseerd! De keuken verkocht Erwtensoep, en er waren tal van leuke kraampjes. Helaas waren maar weinig leden op de hoogte van dit initiatief, maar volgend jaar hopen we op een drukbezochte kerstmarkt.

Ook de techniek heeft in 12 jaar niet stilgestaan. De speciale ballen dienden voor iedere hole te worden opgeladen in een bijzonder “oventje”. Hierdoor gaven ze gedurende 20 minuten licht, precies genoeg om een hole te spelen! Dit principe werkt uitstekend maakt het golfspel waarheidsgetrouw. Al met al een bijzonder geslaagde avond, die we volgend jaar graag een vervolg geven.

1e prijs Marcel Winkelman 23 punten
2e prijs Ferdie Glandrup 22 punten
3e prijs Gijs ten Buuren 21 punten