Geslaagde bestuurs- en commissiedag

Geslaagde bestuurs- en commissiedag

Meer dan 50 vrijwilligers van onze club waren zondag naar ’t Sybrook gekomen om deel te nemen aan het bovengenoemde evenement. Het weer was prima en na het nuttigen van de lekkere broodjes kon iedereen de baan in. Een dag als deze is ook prima om met elkaar van gedachten te wisselen over de verscheidenheid van taken die de diverse commissieleden hebben.

Prima organisatie
Onderweg werden de spelers en speelsters door de actieve secretaris André Winkelman, die deze dag met hulp van enkele anderen uitstekend had georganiseerd, in de baan ook nog getrakteerd op een heerlijke versnapering. Terug in het clubhuis was er onder het genot van een drankje tijd voor gezellige napraat, waarna iedereen werd uitgenodigd voor het buffet.

Tijd voor de inwendige mens
De keukenbrigade had zijn best gedaan een heerlijke maaltijd te verzorgen en dat is zonder meer gelukt! 20161009_193351Onze voorzitter Henk van der Sijs verwelkomde de leden en ook de manager van Het Rijk van Sybrook, Ton Falkmann. De praeses toonde zich gelukkig met diens aanwezigheid vanwege de daarmee betoonde betrokkenheid bij onze club. Maar het gold natuurlijk vooral om de dankbaarheid van het bestuur jegens de vele vrijwilligers te onderstrepen. Een grote en gezellige club als de onze kan niet zonder de inzet van al deze waardevolle krachten. De dank voor die inzet wil het bestuur tonen met deze dag.

Winnaars
Tijdens de maaltijd vond ook de prijsuitreiking door André Winkelman plaats, hierbij geassisteerd door Frits Vasterd, die de wedstrijdindeling voor zijn rekening had genomen. Er was goed gespeeld zoals mag blijken uit onderstaande resultaten. De neary werd gewonnen door Tim Nuyts, die ook de longest bij de heren voor zijn rekening nam met een afstand van 245 meter. Bij de dames was dit Margreet Schreuder met 162 meter.

Bij de dames waren de resultaten als volgt:

  1. Minerva Wijbenga met 37 stablefordpunten
  2. Martha van der Vegt met 37
  3. Irma Roetenberg met 36

Bij de heren:

  1. Tim Nuyts met 39 punten
  2. Jaap van der Vegt met 37
  3. Henk van der Sijs met 35

Tot slot sprak Henk van der Vegt nog een woordje namens de deelnemers. Hij bedankte het bestuur voor de uitstekend verzorgde dag en complimenteerde Tim Nuyts met zijn voortreffelijke prestaties: drie prijzen winnen op één dag! Maar ook de keukenbrigade en de dames en de heer van de bediening kregen van hem een welgemeend compliment, hetgeen de zaal met een krachtig applaus ondersteunde.

Hiermee kwam een einde aan een heel mooie dag.

Op naar een fantastisch zilveren Jubileumjaar, waarbij de inzet van actieve en enthousiaste vrijwilligers meer dan ooit onontbeerlijk is!

Bé Obachter

20161009_193310

20161009_194135

20161009_193012

20161009_194431

20161009_193925