GCC ’t Sybrook tweede in landelijke finale Handicart bokaal

GCC ’t Sybrook tweede in landelijke finale Handicart bokaal

Het team van ’t Sybrook dat afgevaardigd was om de finale te spelen op de baan van de GCC Anderstein in Maarsbergen is tweede geworden met 36 punten.
De Handicart wedstrijd is een landelijke wedstrijd die bedoeld is om inkomsten te genereren voor het laten rijden en het aanschaffen van Handicarts.

De wedstrijd begint met lokale wedstrijden bij elke vereniging in Nederland. De winnaars van deze dag gaan naar de regiofinale. De winnaars van ’t Sybrook waren Sasja van der Meer en Wim Abbink. Omdat Wim niet kon spelen werd zijn plek ingenomen door de volgende op de lijst, Koos Fahner.

Op de baan van Havelte werd de regiofinale gespeeld en daar werden ze met een prachtige derde plaats geplaatst voor de landelijke finale. Deze finale, waar de beste 48 spelers van Nederland tegen elkaar speelden, werd gespeeld op de prachtige baan van Anderstein in Maarsbergen. Hier speelden Sasje en Koos zich naar een een zeer verdienstelijke tweede plaats. Een geweldige prestatie gezien de tegenstanders die met vaak veel lagere handicaps allemaal het nakijken hadden.

Ook de clubconsul Henk Schutte was zeer verguld met dit geweldige resultaat en roept ieder lid van ’t Sybrook op om ook donateur te worden van de stichting Handicart.