Freek Harberink wint Old Grand Dad-bokaal

Freek Harberink wint Old Grand Dad-bokaal

Op woensdag 19 mei vond de jaarlijkse krachtmeting plaats tussen de grootvaders die lid zijn van Old Grand Dad-stichting. Deze landelijke club steunt projecten voor gehandicapte kinderen bij het beoefenen van hun sport. De consul van deze stichting bij onze vereniging is Frans Meijer, tevens penningmeester van het SeniorenConvent.

Na de wedstrijd, waarvan het laatste gedeelte onder een hevige regen- en onweersbui plaatshad, reikte Frans de prijzen uit, die door sponsors ter beschikking zijn gesteld. Dank daarvoor!

De eerste prijs ging naar Freek Harberink met 37 stablefordpunten. Naast de bokaal won hij een diner voor 2 personen, ter beschikking gesteld door De Wilmersberg. De tweede prijs was voor Ron Kershaw met 36 punten. Jaap van der Vegt werd derde met 35 punten. De beste 5 spelers van vandaag mogen op 15 juli doorgaan in de landelijke wedstrijd.

Succes heren!

Verder kregen alle deelnemers door Frans nog 2 leuke attenties uitgereikt. Als er nog grootvaders zijn binnen onze club die dit goede doel willen steunen en aan deze leuke jaarlijkse wedstrijd willen deelnemen, dan kunnen ze zich melden bij de consul Frans Meijer. ( fjgmeijer@icloud.com).

Ten slotte: het terras was weer open en iedereen had een fraai uitzicht op de neer plenzende hoosbuien.

Mooi, maar een lekker zonnetje met een iets aangenamere temperatuur had de feestvreugde nog aanmerkelijk kunnen vergroten…

 

Henk van der Vegt