Finalisten Maandbeker bekend

Finalisten Maandbeker bekend

In tegenstelling tot de regenachtige (Military) zaterdag was het afgelopen zondag prachtig weer en dus een prima dag voor de laatste reguliere Maandbeker. Het was tevens de laatste kans om punten te verzamelen voor de feestelijke seizoensafsluiting, de Maandbekerfinale. Deze wordt aanstaande zondag gespeeld en de beste 40 deelnemers van de twee klassementen, die drie keer hebben meegespeeld plaatsen zich hiervoor. 

Bij de Maandbeker 1 van afgelopen zondag deed Pauline Heskamp van zich spreken. Met een knappe netto 71 op een zeer natte baan bleek ze uiteindelijk de beste. Ook Tim Nuyts en Syvlia Scholten van Agteren maakten een 71, maar hadden helaas een iets mindere twee negen.

De Maandbeker  2 werd gewonnen door Annie Egberts met 31 speelpunten. De natte baan maakt dat je weinig rol krijgt op de bal en dat speelde de deelnemers duidelijk parten. Carla Twente (31) en Ko Zurink (30) maakten het podium compleet. 

Eindklassement voor finale

Nu de laatste reguliere Maandbeker is gespeeld kan het klassement worden opgemaakt. Een deelnemer moet minimaal drie keer hebben meegespeeld in aanmerking te komen voor de finale van zondag. Op basis van deze criteria kan het klassement HIER worden gedownload. De spelers met een groen vakje achter hun naam ontvangen een uitnodiging voor de finale van zondag aanstaande. Bij deze finale kunnen extra punten worden verdiend voor het eindklassement. Het valt dus nog niet te zeggen wie met de hoofdprijs naar huis gaat.