Finale wedstrijd Loch Lomond Challenge

Finale wedstrijd Loch Lomond Challenge

Op maandag 9 oktober is op Het Rijk van Nijmegen gestreden om de zeer exclusieve reis naar Loch Lomond. Namens onze Businessclub streden Robert Nijhuis, Joep Kockmann, Robert Olthof en Robin In het Veld in een gezamenlijke flight om de hoofdprijs. Het was een mooie wedstrijd met spanning tot aan letterlijk de laatste put op de 18e hole.

Tot aan de afslag van de 18e waren er nog twee kanshebbers te weten Robert Olthof en Robin In het Veld. Bij het putten werd uiteindelijk de winnaar bepaald en ging Robin In het Veld met de eer strijken. Robin zal samen met de 3 andere winnaars de Businessclubs van de overige 3 Het Rijk Golfbanen naar Schotland afreizen om daar een onvergetelijke 2 dagen door te brengen op de zeer exclusieve en members-only Loch Lomond golfclub, waar in het verleden al een paar keer de Scottish Open is gespeeld. Deze reis zal plaatsvinden onder leiding van Robert-Jan Derksen die na de finalerond ook de prijsuitreiking voor zijn rekening nam.

Onze felicitaties gaan natuurlijk naar alle 4 deelnemers, dat zij in de Loch Lomond Challenge zo ver zijn gekomen. Maar natuurlijk speciaal aan Robin met zijn overwinning. Wij wensen hem alvast een hele mooie reis.

 

Ton Falkmann