Eerste dag van de golfweek

Eerste dag van de golfweek

 
Was het het prachtig gekozen thema van “zon, zee, strand ” – het weer richtte zich helemaal naar dit thema-, was het de vrijheid van na Corona zonder beperkingen weer bij elkaar te kunnen zijn of was het te weten dat je  5 dagen kon  golfen in al zijn facetten: fun, prestatief, hole 19, de jaarlijkse traditie van allemaal mooie prijzen (hulde aan Kitty, Elly, Brigitte en Paulien), feit is dat we ons deze week  massaal ingeschreven hebben. 
 
De aftrap is traditiegetrouw aan de damesdag. Met 80 inschrijvingen een absoluut record! Nooit eerder hadden zich zoveel spelers opgegeven.Het openingswoord was aan Tim Huuskes. Op het terras alleen maar vrolijke gezichten die geamuseerd om zich heenkeken naar het prachtig versierde terras.  Overal ballen, bootjes, bandjes en heel veel zonnebloemen, zodat de sfeer er al meteen goed inzat.
 
Ondanks de hitte was het prima te doen. Vooral in de middag ging de zon gelukkig schuil achter de wolken. We speelden fourbal better ball. Altijd goed, zodat je ook nog eens af en toe een steekje kon laten vallen en je partner het maar moest oplossen. Bij binnenkomst een heerlijk soepje en daarna gezellig aan de wijn. En er was een heuse band:” House of Dance”met Deon als zanger en Pierre als geweldige saxofonist. 
 
 
Ik vond het werkelijk een topdag.
De prijswinnaars:
9 holes:
Longest: Marieke Camps
Neary 9: Heleen Hoogerhuis 
1ste prijs: Marieke Camps, Marike Ubbink
18 holes:
1 ste prijs: Christel Danel en Margreet Schreuder 41 stb
2 de prijs: Marianne Besseler, Carla Slotema 39 stb
3 de prijs: Ellen en Jolanda Nijhuis 38 stb
4 de prijs: Heleen Koenderink en Annelice Goemans 38 stb
5 de prijs: Trudy Kosterink, Monique Kalip 35stb
6 de prijs: José Hinne en Carole van der Veen 35 stb
7 de prijs: Joke Heisterkamp en Maria Mulder 34 stb