Donderdag Golfweek: verslag Eclectic wedstrijd + foto’s

Donderdag Golfweek: verslag Eclectic wedstrijd + foto’s

De donderdag stond geheel in het teken van de Eclectic wedstrijd. Een spelvorm waar veel leden nog niet bekend mee zijn. Bij Eclectic worden 9 holes twee keer gespeeld waarbij de speler na afloop een keuze maakt uit de beste score per hole. Twee kansen dus om die vervelende par 3, of lastige par 4 te tackelen! Feitelijk tellen er dus maar 9 van de gespeelde 18 holes. Eclectic is een heel leuke spelvorm, waar van alles inzit.

Ruim 60 deelnemers hadden bovenstaande introductie helemaal niet nodig, want zij waren gisteren present. Het werd den prachtige dag met een uitgelezen gezelschap op een heel mooie baan. Beter kun je het niet uitkiezen; je zou haast zeggen: van Hogerhand moet er wel enige sympathie voor ons zijn. Vanaf het begin was de stemming in de baan uitstekend, ondanks de soms wat tegenvallende prestaties.

Ook de koks hadden hun  beste beentje(s) voorgezet en heerlijke wraps gemaakt ter verhoging van de feestvreugde. Geen wanklank gehoord! Moe, maar tevreden en in goede stemming, verzamelde eenieder zich op het terras en na de prijsuitreiking werd bij een goed glas genoten van een heerlijke satéspies met bijbehoren.

Daarna bleef het nog geruime tijd geanimeerd op het terras.

Op naar de drukste dag van de Golfweek: De Herendag… De weersvoorspelling voorspelt onweer, en allerlei andere narigheid… Als dat maar goed gaat.

uitslag donderdag

 

 

 

 

 

 

 

er zijn geen afbeeldingen gevonden


Golfweek_sponsoren2