Donderdag 7april –  1ste competitiedag dames 50+ 27-holes ’t Sybrook 2

Donderdag 7april –  1ste competitiedag dames 50+ 27-holes ’t Sybrook 2

Als nieuw team hebben wij uitgekeken naar de NGF competitie die dit jaar wel door kon gaan. 

Na twee jaar alleen samen oefenen en trainen vond onze eerste “echte” wedstrijd plaats bij de Twentsche golfclub. In onze prachtige outfit en met een sterk teamgevoel speelden we tegen de Noord-Nederlandse golfclub.

Alleen de weersvooruitzichten beloofden niet veel goeds. We waren gestart in de regen en speelden daarom op wintergreens. Gelukkig klaarde het in de loop van de ochtend al snel op. Na een prima verlopen ochtendwedstrijd met 6-0 voor ons, konden we aanschuiven voor een heerlijke lunch. En een ongelukje zit in een klein hoekje, want Liesbeth had zich bij het opdienen in de vinger gesneden. Met een stevig ingepakt en onbeweegbare vinger kon ze haar wedstrijd vervolgen. Het was wel een pijnlijke manier om te leren spelen met een iets lossere grip.

In de lunchpauze werden de vlaggen verplaatst en konden we verder spelen op zomergreens. Bij de start van de middagwedstrijd hadden wij het geluk als eerste te mogen beginnen. Het weer was toen nog prima. Maar dit veranderde al snel in stevige windvlagen die tot slot overgingen in fikse regenbuien.

Ondanks alles hebben we toch weten te winnen met 16-2. Een mooi en goed begin voor ons team. Na afloop hadden we een gezellig samenzijn met onze sportieve tegenstanders. Het geheel werd afgesloten met een prima diner 

Bij de volgende wedstrijd spelen wij helaas niet, maar zijn wij de gastvrouw.