De Sybrook Jeugd openingswedstrijd, op zondag 7 april 2019!

De Sybrook Jeugd openingswedstrijd, op zondag 7 april 2019!

Iedereen was om 14.30 uur aanwezig voor de regelquiz. Joep Vos had een twintigtal vragen opgesteld om de theorie even weer op te frissen. De nieuwe golfregels van 2019 werden hierin natuurlijk meegenomen. Mooie voorbereiding op de competitie.

Tegelijkertijd werden de ouders van de competitiespelers op de hoogte gebracht van het wel en wee omtrent de jeugdcompetitie van dit jaar. Fijn dat jullie er allemaal waren, zonder jullie hulp kunnen we het niet organiseren.

Nadat de quiz en de uitleg afgelopen waren, gingen jullie allemaal de baan in. Op Noord hebben jullie 9 holes gespeeld. Wederom hadden we er prachtig weer bij tijdens de eerste officiële wedstrijd van het seizoen. De wedstrijd is gespeeld door 18 jeugdleden, de meeste van hen gaan ook de competitie spelen dit jaar.

De uitslag van de stableford wedstrijd:

  1. Nick Richter met 23  punten
  2. Paul Golz met 22 punten
  3. Aimée Luna van den Heuvel, ook met 22 punten (maar de laatste holes net iets minder goed gespeeld dan Paul).

Daarnaast zijn er in deze wedstrijd in het totaal 4 birdies geslagen in deze golfrondes. Door Nick Richter op hole 4 en hole 8 en door Gijs Jansen ook 2 stuks op de holes 7 en 9. Zo knap! Heren gefeliciteerd.

Crijn de Mönnink heeft als enige 4 holes gelopen met een jeugdcoach. Van die “wedstrijd” was hij de enige deelnemer dus ook de grote winnaar.

Op zondag 19 mei is de volgende wedstrijd, georganiseerd door de jeugdcommissie. Jullie kunnen je hiervoor al inschrijven.

Veel succes allemaal.