De Handycart wedstrijd

De Handycart wedstrijd

Nadat in april de geplande Handycart wedstrijd was afgelast wegens het slechte weer, gingen vijfenvijftig enthousiaste golfers afgelopen dinsdag 15 juni alsnog de wei in. Wederom waren de weersvooruitzichten niet al te best maar gelukkig was daar tijdens de wedstrijd niets van te merken. Op een enkele druppel na bleef het droog en zowaar werden er zelfs enkele korte broeken gesignaleerd. De deelname was in tegenstelling tot voorgaande jaren aan de lage kant wat misschien aan de weersvoorspelling te wijten was. Aan het eind van de middag, al zittend met z’n allen op het terras kon Consul Jacques Vermeulen constateren dat de opbrengst dit jaar €677,- bedroeg. 

De overall winnaar van de dag werd tot ieders verrassing Maria Tielens met maar liefst 41 punten, terwijl bij de heren “good old” Gerrit Keijser met 37 punten met de eer ging strijken. Maria kwam in het bezit van de dit jaar door Aart-Jan Smit Sr. ter beschikking gestelde Wisseltrofee, voorstellende een Handycart, gemaakt van metaal. Beide winnaars worden uitgezonden naar de regionale Handycartwedstrijd in Havelte op 23 september. 

De longest bij de dames ging naar Margreet Schreuder en bij de heren naar Wim Eijkelkamp. De neary’s waren voor Azarja Fransen en onze gloednieuwe voorzitter Henk van der Sijs. 

Wij danken de organisatie die in handen was van het bestuur van de damesdag en Jacques Vermeulen. 

Hopelijk is de opkomst volgend jaar weer als van ouds of nog ietsje meer.

Corn.