Damesdag

Elke dinsdag organiseert de damescommissie zowel een 9 als 18 holes wedstrijd voor alle dames van GCC ’t Sybrook. Aanvang 10.00 uur. Inschrijven via proware. We proberen daarbij prestatie te koppelen aan plezier.

Twee keer per maand is er daarom een qualifying wedstrijd en twee keer een funwedstrijd. Bij die funwedstrijden proberen we een zo gevarieerd mogelijk programma te maken. Een greep hieruit:

We openen het seizoen (maart) met eigengebakken taarten na afloop van de wedstrijd. We hebben een uitwisseling met Bad Bentheim, we gaan een keer naar Nunspeet( gratis greenfee), we hebben een vriendinnendag, de Handicartwedstrijd (samen met de mannen), een midzomerwedstrijd, dit is een middagwedstrijd met (gratis) eten in de baan, een uitje naar een andere baan, we hebben een stampottenbuffet na afloop van het wedstrijdseizoen (is ook bij de prijs inbegrepen), maar ook in de winter gaan we gewoon door met o.a. een sinterklaas- of kerstwedstrijd en het nieuwe jaar starten we met eigengebakken “kniepertjes”. Kortom een zeer gevarieerd programma.

De contributie bedraagt € 65,- per jaar. Wilt u incidenteel meespelen dan betaalt u € 5,-. Wilt u eerst de sfeer proeven om te kijken of de damesdag wat voor u is, dan mag u gerust altijd gratis een paar keer meedoen.

Belangstelling?  Neem contact op met één van de commissieleden.