Damesdag Vossenjacht

Damesdag Vossenjacht

Winnares Vossenjacht 18 holes

Het is herfst en zowel in de Kroondomeinen als op het Sybrook is het jachtseizoen geopend. In de stromende regen gaan de leden van de Damesdag, onder Moeders paraplu gehuld in regenpak, de wei in op jacht naar de vos!
Gelukkig wordt het na 9 holes droog en kan het regenhoedje worden vervangen door de zonneklep. Met goede moed vervolgen we onze weg over de prachtige, groene fairways.

Na de wedstrijd was er voor het eerst na de Corona, weer een gezellig samenzijn en prijsuitreiking in ons clubhuis en mocht ik als winnaar van de 18 holes wedstrijd de mooie trofee en het schilderij in ontvangst nemen.

Bedankt wedstrijdleiding en natuurlijk de Vos, Minerva Wybenga, voor de gezellige dag!

Ellie Gerritsen

Winnares Vossenjacht 9 holes

Na 2 jaar geen vossenjacht gespeeld te hebben, stond dit onderdeel gelukkig weer op de wedstrijdkalender. Het is altijd een verrassende spelvorm, met een beetje geluk en spanning.

De wedstrijdcommissie had gelukkig voor de tijd een email gestuurd om nog eens goed de telling door te nemen, want dat zorgt nogal eens voor probleempjes.

Deze 12e oktober begon enorm regenachtig, vooral voor de 18 holes. Wij, de 9 holes, hadden enorm veel geluk en hielden het droog.

Ik heb ontspannen gespeeld met Brenda en Yvonne L. en wij verwachtten totaal niet dat we in de prijzen zouden vallen.

De prijs bestond voor Brenda uit een balletje en ik mocht een prachtig beeldje met vos ontvangen en bovendien een bijzonder schilderij wat Doris heeft geschilderd.

Ineke van der Hilst-Stigter heeft 2 jaar geleden de vos gewonnen en mocht hem weer door geven aan mij.

Ik zal er een mooi plekje voor uitzoeken en een jaar van genieten. Dus tot de volgende jacht.

Mieke Kwekkeboom