Damesdag Voorjaarswedstrijd

 

Damesdag Voorjaarswedstrijd met eigen gebakken taarten op 19 maart 2024

 

Het was een schitterende dag. Na een heel slecht voorjaar met alleen maar regen, was het op de voorjaarswedstrijd een stralende dag. De zon scheen volop, de temperatuur was heerlijk en de baan was weer lekker opgedroogd en goed bespeelbaar. Het kon niet mooier. Maar dat was nog niet alles want maar liefst twaalf dames hadden zich spontaan aangemeld om voor deze dag een overheerlijke taart te bakken (of laten bakken) en die hebben wij na de wedstrijd heerlijk opgesmuld.

Met 55 dames was het weer een volle bak en we hadden ook nog een “hele belangrijke gast” in ons midden. Het Bestuur van onze GCC ’t Sybrook wil wat meer betrokkenheid krijgen met alle clubjes binnen onze vereniging en wij als Damesdag vinden dat een geweldig initiatief. Daarom hebben wij de Voorzitter Nicol Kraaijenzank op deze speciale Damesdag uitgenodigd.

Ikzelf had mij ingedeeld bij de Voorzitter en heb haar gedurende de 18 holes alles verteld over wat wij als damesdag zoal het hele jaar aan gezelligheid meemaken. En met de taarten in het achterhoofd, hoopte ik een hele goede indruk achter te laten bij het Bestuur. Wat overigens heel goed is gelukt.

We speelden Texas Scramble, de meest gezellige wedstrijdvorm en de wedstrijdleiding had zoveel mogelijk de vriendinnen bij elkaar ingedeeld, dus de dag kon niet meer kapot.

Na de prijsuitreiking konden we ons storten op het heerlijke gebak en gelukkig was er ruim voldoende voor iedereen en hebben sommigen (waaronder ik), nog een tweede stukje opgepeuzeld.

Maria van Helden