Damesdag: uitje naar het Rijk van Nijmegen.

Damesdag: uitje naar het Rijk van Nijmegen.

Met een wel heel kleine delegatie van de Damesdag  van ’t Sybrook gingen 11 dames gisteren op pad naar Nijmegen. We hadden wel beetje zorgen om het weer en vooral de regen die ons nog te wachten stond….. Maar onderweg zagen we al een waterig zonnetje en de heenreis verliep heel soepeltjes. Aangekomen op het Rijk van Nijmegen samen genoten van een kopje koffie of thee. En vervolgens ging iedereen zijns weegs, driving range, chippen en putten oefenen. En nog steeds was het droog……

We speelden vandaag de Nijmeegse baan. Voor mij was dit nieuw! Samen in de flight met Marijke Nieuwland en Carla Slotema hadden we de starttijd van 12.08 uur. En nog steeds was het droog…….

We hebben genoten van deze toch wel hele mooie baan, met mooie vergezichten en doorkijkjes. Helemaal droog gehouden hebben we het niet, maar we zijn gelukkig ook niet erg nat geworden , waren het korte buitjes en wij waren op dat moment in de gelukkige omstandigheid om even te schuilen onder de paraplu.

Na afloop gezellig met z’n allen aan de borrel en heerlijk gegeten. De 2e prijs ging naar Christel Danel met 35 stablefordpunten. De 1e prijs was voor ondergetekende , ook met 35 stablefordpunten maar met een betere 2e negen.

Aangezien ik verantwoordelijk was voor de prijzen, 2 flessen wijn uit eigen kelder, mocht Christel kiezen.

Mijn gewonnen prijs ging niet meer terug de kelder in en is door mij verloot onder de aanwezigen, en dit keer was Hennie ten Asbroek de gelukkige.

Al met al een hele gezellige dag, vooral voor herhaling vatbaar!! Iedereen bedankt!!

Marianne Besseler