Damesdag Nieuwjaarswedstrijd 2024

Damesdag Nieuwjaarswedstrijd 2024

Er hadden zich maar liefst 42 dames ingeschreven voor de Nieuwjaarswedstrijd en dat kwam mede doordat Elly Bergman had beloofd om voor iedereen de niet-te-versmaden kniepertjes te bakken. Het hele weekend is Elly druk geweest met bakken en dat werd door alle dames zeer gewaardeerd met een grote bos bloemen.


Het was een schitterende zonnige dag op het mooie Sybrook, maar het had ook 7 graden gevroren. Dus niet iedereen stond te popelen om in deze vrieskou te golfen en werd het dus een gevarieerde Damesdag.
Een aantal dames besloot om in het lekkere zonnetje even door de baan te wandelen met het goede voornemen om de aangekomen kilootjes eraf te lopen.
Andere dames kwamen speciaal om de overheerlijke kniepertjes te proeven en om even gezellig bij te kletsen.

Ook waren er maar liefst 9 flights die er geen moeite mee hadden om de kou te trotseren, ook al was het soms een complete verrassing waar de geslagen ballen naar toe sprongen. Sommigen kwamen na 9 holes al weer binnen met de smoes dat het veel te koud was, maar het vermoeden is dat de warme koffie/chocola met kniepertjes dit besluit heeft bevorderd.
Op twee na, was alles helemaal op!!!

Het jaar begon weer super gezellig en dit is nog maar het begin van wat er komen gaat!