Damesdag in de Golfweek

Damesdag in de Golfweek

De Golfweek is van start gegaan. Zoals gewoonlijk zijn het de dames die het eerst ‘hun’ dag hebben. En wat voor een dag, heerlijk weer: droog en een zonnetje. Wat wil je nog meer.

Met 61 dames werd er een fourball better ball spel gespeeld, nou ja ook één driebal dus. Nog steeds is het onwennig om de score kaarten op de juiste manier in te vullen, maar uit eindelijk komen we wel met een resultaat binnen. De een wat beter dan de ander en toch, het spelletje blijft leuk. Dankzij vele sponsoren stond er een tafel vol cadeaus. Laat ik eerst nog even vermelden dat de dag ‘afgetrapt’ werd met voor elk een kop koffie of thee met een goed ogende en heerlijk smakende petitie four van bakkerij Kienhuis uit Denekamp. De voorzitter Nicol Kraaijenzank heeft iedereen welkom geheten en tevens uit de doeken gedaan welke geweldige sponsoren zich beschikbaar hebben gesteld. Zelfs een sponsor uit Amsterdam!

Op deze dag voor wel acht koppels een cadeau: Renée Dito/Aleid de Schutter; Marianne Besseler/ Mariët Bosselaar, Riette Kockmann/Marieke Blanken, Joke Heisterkamp/Margreet Schreuder, Dionne Smit/Mireille Nijhuis, Jolanda en Ellen Nijhuis, Patricia Oosthout/Maaike Crombosch en met een top score van 45 stablefort punten Loes Koop en Desiré Jansen! En dat met 75% verrekening. Daarnaast was er ook een prijs voor een neary (Sonja Heutink) en een leary (Christel Danel).

De horeca heeft ons geweldig voorzien van halfway catering, drankjes, soep en diner. De avond werd afgesloten met muziek door dj Sven, een polonaise en veel dans. Een goede start (voorbeeld), doet goed volgen.