Dames Senioren 1, 27 holes competitieverslag week 3

Dames Senioren 1, 27 holes competitieverslag week 3

Terwijl er al 3 weken van de competitie zijn verstreken hebben wij 21 april pas voor het eerst onze teamspirit ten toon mogen spreiden.
 
De eerste donderdag kwam de regen met bakken uit de hemel.
We waren er dan ook niet heel rouwig om dat we, helaas al wel onderweg, hoorden dat de Hattemse was gesloten.
 
Vorige week waren de weergoden met ons. Nog wel fris maar droog konden wij de teams uit onze poule ontvangen op het Sybrook.
 
De gasten hebben na de strijd genoten van al het lekkers wat hen werd voorgeschoteld door de keukenbrigade.  Zowel lunch als diner werden geprezen.
 
En gisteren mochten wij naar Zeewolde.
Onze captain Marianne had het weer tot in de kleinste details voorbereid. 
Met heel veel zin gingen wij op pad. De scores op het Sybrook waren van dien aard dat wij zeer gemotiveerd waren meer punten binnen te halen dan sommige teams binnen onze poule. Maar vooral ook volop te genieten. Dat hebben we gedaan. Wat een prachtige baan. Tot in de puntjes verzorgd. En mooie bloesembomen net in bloei.
 
Wij traden aan tegen Nunspeet. Deze door de wol geverfde dames hadden met 18-0 gewonnen van de Sallandsche
 
Éerst de dubbels. 
Wilma met Elly en Christel met Carla hebben gelijkgespeeld en Annie met Marianne gewonnen. 
Dus al 4 punten!
In de middag wisten Wilma en Elly hun behaalde punten in de dubbel nog te verhogen; 2 voor Wilma en het zevende punt werd door Elly 
binnengesleept. 
 
Volgende week op naar Nunspeet. En dames senioren van de dinsdag: wij zijn in de gelukkige positie dat onze Annie een super bus heeft, dus bij vertrek begint al de voorpret!