Dames I reikt prijs uit op Sportgala in Oldenzaal

Dames I reikt prijs uit op Sportgala in Oldenzaal

Een mooi affiche op vrijdag 6 januari 2017 op het Sportgala van Oldenzaal, waar dames I (seizoen 2016) de prijs mocht uitreiken aan de beste sportman 2016!

Vorig jaar werden de dames genomineerd voor de sportploeg 2016 in Oldenzaal. Er werd, zoals bij alle genomineerden, een filmpje gemaakt van de dames, een prachtige promo voor de golfsport! De vereniging is echter ingeschreven in de gemeente Enschede, dus kon de organisatie niets anders doen dan de nominatie in te trekken. Jammer voor de dames en de golfsport natuurlijk, want het was een mooie opsteker geweest.

De prijs uitreiken aan de sportman van Oldenzaal is natuurlijk ook een hele eer. En het was een mooi podium om de golfsport onder de aandacht te brengen bij de sporters, wellicht zien we Sanne Wevers nog wel een keer op de golfbaan. Want ook zij, de Olympisch kampioen was aanwezig met familie en Hans van Zetten, de NOS commentator. Van Zetten ging in augustus helemaal uit zijn dak toen Sanne Wevers haar gouden oefening op de balk uitvoerde.

Alle genomineerden werden uitgenodigd voor de Open Dag op zaterdag 8 april, waar ze een speciaal programma krijgen aangeboden. En dat werd met luid applaus ontvangen in de zaal.

Al met al een geslaagde avond met een positieve bijdrage aan de golfsport, in ieder geval in Oldenzaal!

Sylvia reikt de award sportman 2016 uit aan Mark Oude Bennink
Loes en Sylvia in gesprek met presentatrice Monique Sleiderink (RTV Oost)