Dames I eervol ‘ten onder’

Dames I eervol ‘ten onder’

We kunnen bijna verwijzen naar het stukje van Heren 1. Want ook de dames stond zondag 21 mei een toetje te wachten: de promotiewedstrijd om een plek in de hoofdklasse. Moesten de heren voor de zoveelste keer richting noorden, wij waren in de prettige omstandigheid dat we op Golfclub Anderstein (Maarsbergen) mochten spelen. Een prachtige baan, echt een aanrader voor iedere golfer om een keer te spelen.

Zondagochtend (6.45 uur) troffen we de heren op ’t Sybrook, snel een gezamenlijke fotosessie en natuurlijk elkaar even suc6 wensen voor deze bijzondere dag.
Helaas waren onze twee topspeelsters niet van de partij, maar met Lianne en Francis hadden we prima backup. In de ochtend werd één foursome gewonnen, dus werk aan de winkel in de middag. Het deed ons deugd dat we een schare Sybrook supporters mochten verwelkomen en ons mentaal ondersteunden. Francis was in de luxe omstandigheid van een caddy, en ook de voorzitter kwam ieder van ons een hart onder de riem steken, hij maakte heel wat kilometers in de baan. Waar Marc en Matthieu kozen om de heren te supporten, had onze voorzitter het toch beter bekeken. Met 6 dames de baan in of met 6 heren, die keuze leek hem niet zo moeilijk. Ingeborg bracht ‘live’ verslag uit, zodat alle supporters elke speelster konden volgen en de supporters die wat later invlogen de dames snel in het vizier hadden. Uiteindelijk bleek Broekpolder een maatje te groot deze dag: 13-5. Ondanks het verlies was het een mooie enerverende dag, met een groot gevoel van saamhorigheid, dat benadrukt nog maar eens dat we trots mogen zijn op deze club!

Wij zijn een ervaring rijker en gaan volgend jaar weer vol de strijd aan!

Wij danken eenieder die in welke vorm ons hebben ondersteund en begeleid dit seizoen, onze leden en poule – genoten, onze invalster Francis en in het bijzonder Marc, Marieke & Matthieu en natuurlijk niet te vergeten onze eigen partners!

Sylvia, Desiré, Marell, Elke, Leonie, Lianne en Loes